Det här erbjuder vi

Korsord precis som du vill ha dem.
DET HÄR KAN VI

Vi har kunskapen, erfarenheten och ordpassionen.

Under våra femtio år i branschen har vi skapat många olika sorters korsord: sifferkryss, barnkryss, riktigt svåra bildkryss, krysstrappor med stigande svårighetsgrad inuti korsordet ... Beställare har varit dags-, vecko- och månadspress, lokaltidningar, föreningar, företag, reklambyråer och privatpersoner. Välkommen du också!
BILDKRYSS

Korsord med en eller flera bilder

Vi skapar ditt korsord direkt på beställning. Du bestämmer storlek, bilder, bildtext, tema, färger, svårighetsgrad och mycket mer.

PERSONLIGT KORSORD

En garanterat unik present!

Istället för kristallvaser och presentkort – ge jubilaren ett alldeles eget korsord! Vi gör kryss där mottagaren är själva temat. Varför inte ett korsord till brudparet?

BARNKORSORD

Ordkunskap för de yngsta

Att lösa korsord är ett kul sätt att utöka ordförrådet. Våra barnkorsord kan fås med ett särskilt tema och som presentkryss. Kanske ett litet korsord till barnkalaset, med bild på dagens huvudperson?

UTANFÖR BOXEN

Egna idéer?

Har du kanske egna idéer kring hur ditt korsord ska utformas? Kul! Vi tar oss gärna an utmaningen.

vässad penna i block
HUR GÖR MAN?

Från idé till färdigt korsord

Allra först bestämmer du storlek på korsordet. Kanske har du en bild eller flera som ska vara med. Har du inte det, ordnar vi en passande bild. Bildtexten som går i ett färgat fält ut från bilden, bestämmer du förstås också. Vill du kanske ha ett särskilt tema på krysset – t.ex. fotbollstema till idrottsföreningens medlemstidning? Om korsordslösarna ska skicka in sina svar kan ett inflätat lösenord vara en smidig variant. Ska layouten vara i en särskild färg? Ska det vara ett lätt korsord, ett normalsvårt eller kanske ett riktigt knepigt? Möjligheterna är många! Hör av dig så skapar vi ditt idealkorsord!